Hívjon most » +36 30 420 9600

2014. május 31-én zárul az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap (EMVA) társfinanszírozásában megvalósuló egyes beruházási jellegű, a Darányi Ignác Terv Új Magyarország Vidékfejlesztési Program (DIT ÚMVP) I. és III. tengelye keretében nyújtott támogatások kifizetése iránti kérelmek benyújtásának időszaka.

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal felhívja az érintettek figyelmét, hogy kifizetési kérelmet kizárólag elektronikus úton, ügyfélkapun keresztül, 2014. június 2-án éjfélig lehet benyújtani!

 

2014. június 2-án éjfélig nyújthatják be kifizetési kérelmüket azon ügyfelek is, akik esetében bármely kérelembenyújtási határidő (értve ez alatt az első, a köztes, illetve a megvalósítási határidőt egyaránt) lejárta a benyújtási időszakon kívülre (2014. június 3. és július 31. közé) esik, mert a kifizetési kérelem benyújtási kötelezettség kizárólag a benyújtásra nyitva álló időszakon belül teljesíthető.

Felhívjuk a Tisztelt Ügyfelek figyelmét, hogy a benyújtást lehetőség szerint ne hagyják az utolsó nap(ok)ra, és kifizetési kérelmüket mielőbb adják be, ezzel elkerülve a torlódásból adódó esetleges technikai problémákat.

További tájékoztatás az e-mail címen kérhető.